Framme

Jaha, igar kom vi da fram till Sydney. Har kanske aldrig kant mig sa ofrasch i hela mitt liv. Vi fick aka till vart hostel och lamna vaskorna och sedan ga direkt till wtc's kontor for lite info, ta ett foto(!) till vart medlemskort mm. Sedan gick vi och checkade in pa hostelet och duschade, tvattade ansiktet, blev lite fraschare...
Somnade vid fyra och vaknade vid atta. Somnade igen vid tio och klev sedan upp halv sju, skont att sova!
Nu har vi fatt annu mer info pa wtc's kontor, finns ju hur mycket som helst att se och uppleva, ser ut att bli surf camp nast nasta vecka :)

Okej, nu far jag lite hemlangtan, far det nar jag satter mig vid datorn av nan anledning. Vi har pratat om att kanske stanna bara tre manader i Australien, ett helt halvar kanns valdigt lange. Men vi far se, vi ska val vanta och se nu forsta veckan i alla fall. Har lite vi maste ordna med, vi ska ju hinna med att aka till Nya Zeeland och sa ska vi ju ordna visum infor Kina ocksa!
Hatar att man inte har kommit igang riktigt, fattar inte hur det fungerar med simkortet, med bussar, med boende om man vill vara i sydney over jul och nyar... Tur att vi reser med ett foretag sa man alltid har nagon att vanda sig till med fragor.

Ikvall ska vi nog ga pa en slags valkommen-till-australienfest for anordnat av wtc, mat och ett par drinkar ingar.
Forresten, var till en stor marknad igar, ah, jag alskar marknader! Paminde lite om en marknad vi var pa i Ungern. Vi ska nog ga dit nu igen pa hemvagen sa jag kan kolla efter en handvaska :)

Puss och kram, saknar er! 

C-C-C-CV

Ute i sista minuten som vanligt, håller på med CV och personligt brev nu. Att skriva sånt på svenska är inte det lättaste, och att göra det på engelska är ursvårt! Hur seriöst verkar det att lämna ett CV som kanske innehåller felformuleringar mm?
Tur att vi pratade om CV:n igår på vår tjejmiddag (som för övrigt var toppen), annars hade jag nog inte tänkt på att det är en bra idé att med ett foto.

Som sagt, igår var det tjejmiddag/knytis hos Jossa. Avskedsmiddag, Denise flyttar till Norge, Jossa till Jönköping, jag till Australien, Fia är borta för jämnan och Trine är den enda som flyttar hem. Jag ha verkligen världens bästa vänner, och de är SÅ duktiga på att laga mat!!! Lite vin och några photoshoots på det och kvällen var fulländad :D

Nu, back to work. Om två dagar åker jag.

Ciao

oops

Hehe, nu ska det vara ordnat, mina blaffinlägg ska här med vara ett avslutat kapitel. Gud vad jag är oteknisk.

Testinlägg, testinlägg.
Testinlägg.

Och en finfin bit. Tack vuxna Hanna!Seven days

Man kan ju bli galen för mindre. Precis när jag var klar med mitt inlägg så FÖRSVINNER DET!!! GAAAH! Hur som helst, jag är uppenbarligen ingen bra bloggare, men gör väl ännu ett försök. EN VECKA KVAR TILL AVFÄRD! Och det med blandade känslor. Jag vill åka, men samtidigt inte. Jag tror och hoppas att det kommer bli galet roligt, men jag vet att jag kommer längta hem så sjukt mycket, kanske allra mest under jul. Men vi har i alla fall firat jul redan, för att jag skulle hinna vara med, även om min familj kommer fira igen den 24 december. Jag har världens finaste familj, mamma hade ordnat med inlagd sill, hemost, julskinka, janssons och massa annan julmat, precis som på riktiga julafton! Och så var det julklappsutdelning, jag delade ut klappar till alla, men sedan var det bara jag som fick, och så lilla Hanna och hundarna förstås :) Tänka sig, om en vecka, kl 18.50 stiger jag på British Airways mot London, för att sedan ta mig vidare med Cathay Pacific mot Hong Kong och slutligen Australien! Det känns som att jag rent fysiskt är kvar här hemma i Järvsö, men psykiskt är jag redan på väg. Men jag har ungefär 100000 grejer kvar att ordna, jag som hela tiden har sagt att det enda jag vill behöva bekymra mig för sista vecka är ifall jag ska ha glasögon eller linser på flyget. Och det känns som att pengarna bara rinner iväg, har just beställt en försäkring för flera tusen. På onsdag ska jag till frisören, ÄNTLIGEN, på torsdag till veterinären med Prins Charles och två katter, och sen packapackapacka, städastädastäda... Har i alla fall hunnit med att säga farväl till My och Amanda och haft hejdåmys med den vuxna Hanna och Sara. Det var jättefint, grät då, och kommer gråta på tisdag när jag ska åka hemifrån. Usch...

RSS 2.0